Menu

5# BIOELIXIRE – Argan Oil Serum

bioelixire-argan-oilElk haar vereist versterking, bescherming en verfraaiing. Arganolieserum Bioelixire is een geweldig product voor de dagelijkse haarverzorging gebaseerd op natuurlijke oliën. Het moet regenereren, hydrateren en het haar beschermen tegen schade en verzwakking. Het is ook van invloed op de uitstraling van het haar – het biedt glans, elimineert matheid, verzacht en maakt het haar veerkrachtig. Argan Oil Serum kan worden gebruikt als cosmetica voor het voorkomen van broosheid en gespleten puntjes evenals vroegtijdige veroudering.

Inhoud: 50 ml/1.69 fl oz

Bioelixire Argan Oil Serum – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

Volgens de naam, moet het arganolieserum voor het haar deze olie in een aanzienlijke hoeveelheid bevatten. Helaas stelt Bioelixire hierin teleur. In de samenstelling van Argan Oil Serum zitten drie oliën, allen waarvan slechts spoorelementen. De genoemde oliën zijn als volgt: Argania Spinosa Pitolie, Simmondsia Chinensis Zaadolie en Helianthus Annus Zaadolie. Regeneratieve arganolie voor beschadigd haar, verjongend en beschermend jojoba-olie en briljant hydraterend zonnebloemolie – deze zijn aanwezig in kleinere hoeveelheden dan siliconen.

Echter, drie oliën is vrij veel voor een product in zo’n lage prijsklasse.

Formuleomschrijving

Bioelixire Argan Oil Serum is een product met complexe eigenschappen die nog aangenamer zijn dankzij de formule. De olie droogt snel op het haar en laat geen vettig laagje achter. Sterker nog, de waterige consistentie had dikker mogen zijn, omdat de applicatie problemen kan veroorzaken en het product dat erna komt wordt sneller opgebruikt. De geur van Bioelixire Argan Oil is niet erg aangenaam. Het is mooi, maar blijft niet lang op het haar zitten.

Methode van gebruik

De applicatie van het haarserum met arganolie Bioelixire is aanzienlijk gemakkelijker dankzij een pomp die helpt met het doseren van de vereiste hoeveelheid van het product. Een grote druppel is voldoende voor het bedekken van al het haar. De cosmetica kan zowel op droog en vochtig haar worden gebruikt, in het bijzonder op droog haar waarvan de puntjes dienen te worden beschermd. Bioelixire Argan Oil Serum is een geweldige cosmetica voor styling.

Aanvullende informatie

Prijs – zeer laag. De concurrent moet Bioelixire als voorbeeld nemen, welke bewijst dat je een product kunt maken met een basis van drie natuurlijke oliën tegen een betaalbare prijs. Verpakking – handig. Argan Oil Serum heeft een klein, plastic flesje met een zwarte pomp. De inhoud is 50 ml/1.69 fl oz, het ontwerp is eenvoudig en heeft een gemiddelde kwaliteit.

Voordelen:

  • drie oliën in de samenstelling
  • handige verpakking
  • zeer lage prijs
  • precieze pomp
  • gemakkelijker haar stylen

Nadelen:

  • grote hoeveelheid siliconen
  • extreem waterige consitentie