Menu

3# BIOSILK – Hydrating Therapy Maracuja Oil

BIOSILK – Hydrating Therapy Maracuja OilEen van de meest populaire cosmeticamerken die bekend is geworden dankzij het ontwikkelen van haarzijde, maar het bevat iets speciaals op oliebasis. Hydrating Therapy Maracuja Oil is een cosmetica met hydraterende regeneratie voor veeleisend, droog en beschadigd haar. Het maakt glad en maakt het haar elastisch vanwege de intens hydraterende eigenschappen, maar het beïnvloedt ook de glans en maakt het haar zacht.

Verder maakt Biosilk Maracuja Oil de styling gemakkelijker.

Inhoud: 15 ml/0.5 fl oz

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil – wat moet je weten over het product?

Samenstellingsanalyse

De samenstelling van Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil kan worden afgeleid van de naam, hoewel het ook een beetje misplaatst is. De basis voor deze cosmetica hoort Passiflora Edulis Zaadolie te zijn met eigenschappen die veroudering tegengaan. Marula-olie is een van de stoffen die verantwoordelijk is voor de processen in het haar, de voeding, regeneratie en hydratatie. Helaas zitten er spoorelementen van drie siliconen in de marula-olie van Biosilk Hydrating Therapy. Van de gunstige ingrediënten in deze olie zitten er ook granen van quinoa en zijdeproteinen in. Dit product zou nog betete zijn als het niet om mogelijke allergenen ging, die huidirritatie kunnen veroorzaken.

Formuleomschrijving

Serum Biosilk Maracuja Oil is een hydraterende, regenererende vorm van luchtige olie. Het zou het haar niet moeten bezwaren of klonten moeten veroorzaken, omdat het zeer goed wordt geabsorbeerd. Slechts een druppel Hydrating Therapy is genoeg om jouw haar te regenereren. De consistentie en kleur van het serum zijn vrij goed, de geur kan wat zorgen opwekken. Het is allemaal afhankelijk van de smaak, want veel mensen zullen misschien wel houden van de zoete en intense aroma.

Methode van gebruik

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil is een product met een nadeel. Het moet direct uit het flesje worden aangebracht en heeft geen applicator om je te helpen met het nemen van een precieze hoeveelheid van de olie. Het is meer dan gemakkelijk om meer te nemen dan je nodig hebt. Echter, de gebruiksmethode van het product zegt dat een druppel moet worden aangebracht in de handen en daarna worden ingewreven in droog of nat haar. Biosilk Maracuja Oil kan voor de styling worden gebruikt om het haar te disciplineren.

Aanvullende informatie

Prijs – heel laag. Ondanks het feit dat maracuja-olie van Biosilk klein is, is het het waard om erin te investeren. De prijs is betaalbaar en de eigenschappen ervan vrij goed. Verpakking – zeer handig. Je kan er gemengde gevoelens over hebben. Aan de ene kant is het handig, omdat de kleine maat het mogelijk maakt om het overal mee naartoe te nemen. Aan de andere kant is Biosilk Maracuja Oil zo klein dat het het gebruik ervan moeilijker maakt, vooral wanneer de verpakking vettig wordt door de olie.

Voordelen:

  • maracuja-olie in de samenstelling
  • lichtgewicht formule
  • aanvullende voedende stoffen
  • betaalbare prijs
  • geweldige doeltreffendheid

Nadelen:

  • te kleine verpakking
  • gebrek aan applicator
  • zoete en intense geur
  • mogelijk irriterende stoffen in de samenstelling