Menu

7# CHI KARDASHIAN Beauty – Black Seed Dry Oil

farouk-kardashian-beautyCosmetica van de zusters Kardashian zijn zeer populair, echter vele vrouwen betwijfelen de effectiviteit. Black Seed Oil ondertekend door Kardashian Beauty is een droge olie met voedende en verjongende eigenschappen.

Het is op zo’n manier ontworpen dat het de beschadigde haarstructuur herstelt om het haar sterker, gladder, glanzender en zichtbaar mooier te maken.

Inhoud: 15 ml/0.5 oz

CHI Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

De naam zelf laat ons concluderen wat de basis is voor Kardashian Beauty haarolie. Het is Oleum Nigellae Sativae, ofwel natuurlijk zwart zaadolie, wat verantwoordelijk is voor het reguleren van het niveau van hydratatie in het haar. Dit bestanddeel biedt zachtheid en elasticiteit, maar beperkt ook roos en irritaties. Helaas is Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil niet geheel puur zwart zaadolie. In de samenstelling vind je ook zijdeproteinen en veel vluchtige siliconen. Deze zijn ongevaarlijk voor het haar, maar de inhoud van minerale oliën kan een verstoppende invloed hebben en de positieve invloed van de olie verstoren.

Formuleomschrijving

Het grootste voordeel van Black Seed Oil Kardashian Beautry is de lichtgewicht formule. CHI Black Seed Dry Oil absorbeert direct en slechts een druppel is nodig om het op de gehele lengte van het haar aan te brengen. Dit maakt deze kleine droge olie van Kardashian Beauty vrij efficiënt. De geur van dit product is moeilijk te bepalen – noch aangenaam nog vies. Het is een eenvoudige aroma van puur plantaardige olie.

Methode van gebruik

Het aanbrengen van CHI Kardashian Black Seed Oil moet geen grotere problemen veroorzaken, alhoewel het gemakkelijk is om het op te maken vanwege het gebrek aan een applicator. Breng de olie gewoon aan op de handen en daarna op vochtig haar. Je kunt het voor of na het haar wassen doen. Daarbovenop moet je het haar drogen met een haardroger na het aanbrengen van Black Seed Dry Oil van Kardashian Beauty, omdat de temperatuur een gunstige invloed heeft op de opname van de ingrediënten van de cosmetica.

Aanvullende informatie

Prijs – vrij laag. Ten eerst kost Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil niet veel. Echter, als je in gedachten houdt dat andere op olie gebaseerde producten hetzelfde kosten, maar zes keer meer inhoud hebben, dan is deze prijs niet langer zo laag. Verpakking – handig. Black Seed Dry Oil zit in een klein, zwart, plastic flesje. Het is handig en luchtdicht, maar heeft geen applicator, wat een negatieve invloed heeft op de doeltreffendheid.

Voordelen:

  • zwart zaadolie
  • lichtgewicht formule
  • zijde
  • gemakkelijke methode van aanbrengen
  • kleine en handige verpakking

Nadelen:

  • relatief lage prijs
  • kleine inhoud
  • siliconen en minerale oliën in de samenstelling
  • gebrek aan applicator