Menu

4# DABUR – Amla Hair Oil

DABUR – Amla Hair OilElke dag zijn vrouwen meer gewillig om Indische cosmetica te gebruiken voor haarverzorging. Van deze producten wordt verwacht dat zij effectief zijn en op een meer complexe manier zorgen voor het haar dankzij exotische plantenextracten waarop zij zijn gebaseerd. Dabur Amla haarolie voor donker haar, wanneer gebruikt op regelmatige basis versterkt, voedt en hydrateert het het haar. Het is aanbevolen voor vrouwen met donker haar, omdat de ingrediënten de lichte lokken donker kunnen maken.

Amla is een van de meer populaire oliën voor haargroei en versterking.

Inhoud: 100 ml/3.4 oz

Dabur Amla Haarolie – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

Dabur Amla is een exotische formule. Het basisingrediënt is Emblica Officinalis Kruidenolie, wat wordt verkregen uit de vrucht van de Indische kruisbes. Dit is een oriëntaals bestanddeel, dat afkomstig is van het lndo-Chinese schiereiland. Sterker nog, amla-extract is hetgeen dat verantwoordelijk is voor sterker en snellere haargroei, omdat dit een van de meest effectieve ingrediënten is die wordt gebruikt in de natuurlijke Indische geneeskunde. Daarnaast kun je in de samenstelling van Dabur Amla Jair Oil ook vinden: raapzaadolie, palmolie, amandelolie en rozemarijnolie. Helaas kun je ook verstoppend paraffine vinden in de oliecomplex.

Formuleomschrijving

Dabur Amla Oil is een product waarvan de formule veel controversie opwekt. Het is vrij waterig voor een product dat olie heet. Het heeft een intens donkergroene kleur, wat Amla aanzienlijk anders maakt dan andere net zo populaire oliën. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken dat de groene kleur het haar zal kleuren. Desondanks is het grootste probleem van dit product de geur, wat voor de een exotisch kan lijken en voor anderen ruikt het vies. De aroma van Dabur Amla lijkt op reinigingsmiddelen en de geur is zo intens dat het zelfs het aanbrengen van het product moeilijker kan maken.

Methode van gebruik

Het gebruik van Dabur Amla moet geen grotere problemen veroorzaken, hoewel de eenvoudige applicator het niet gemakkelijker maakt. De cosmetica is uitgerust met een eenvoudige dop met een gaatje waardoor de zeer zeldzame olie helaas in grote hoeveelheden doorheen komt. Het nemen van een kleine hoeveelheid Amla-olie is geen gemakkelijke taak. Echter, wanneer dit succesvol geschiedt, wrijf je het zacht in de hoofdhuid. Dabur Amla Oil moet niet langer dan een kwartier op het haar blijven zitten – de werking is intens en het is beter om de intense geur niet in het haar op te laten nemen.

Aanvullende informatie

Prijs – zeer laag. Wat betreft een oriëntaalse olie met ongebruikelijk plantaardig extract, is deze cosmetica heel betaalbaar. Verpakking – onhandig. Helaas, zoals hierboven genoemd, bevat het geen pomp of spray, wat het gebruik van deze olie moeizaam maakt. Dabur Amla heeft een simpel flesje, gemaakt van plastic met een dop. De fabrikant had wat beters kunnen verzinnen.

Voordelen:

  • lage prijs
  • ongelooflijk hoge effectiviteit
  • stimuleert haargroei
  • oriëntaalse plantaardige extracten
  • natuurlijke oliecomplex

Nadelen:

  • zeer onaangename en intense geur
  • extreem waterige consistentie
  • onhandige verpakking