Menu

6# EVELINE Cosmetics – Amazing Oils Dry Oil 3-in-1

eveline-cosmetics-amazing-oilsHet komt weinig voor in haarverzorging om een 3-in-1-olie te gebruiken voor het gezicht, lichaam en het haar tegelijk. Dat is Dry Oil Amazing Oils, wat regeneratieve eigenschappen heeft voor alle lichaamsdelen. Verder zal deze olie werken voor de huid en alle soorten haar. Wat zijn de eigenschappen? Het voedt de huid en het haar diep, biedt intense en langdurige hydratatie, verjongt zichtbaar, versterkt en regenereert cellen.

Het herstelt het haar met een gezonde glans en veerkracht.

Inhoud: 150 ml/5.1 oz

Regenerating Dry Oil 3-in-1 Eveline Amazing Oils – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

De veelzijdigheid van gebruik vereist complexe eigenschappen. Voor de eigenschappen van Eveline Cosmetica Amazing Oils zijn twee natuurlijke oliën verantwoordelijk in vrije hoge concentratie: Argania Spinosa Pitolie en Macadamia Ternifolia Zaadolie. Wanneer we denken aan magische oliën, denk je eerder aan exotische extracten. Echter, deze twee zijn net zo goed. Arganolie biedt regeneratie, voeding en elasticiteit aan het haar. Terwijl macadamia-olie (uitdrogende olie) tekorten aanvult van essentiële stoffen, hydrateert en het niveau van talgafscheiding reguleert. Naast oliën zit er in Amazing Oils 3-in-1 ook vitamine E en vele siliconen, welke gelukkig onschadelijk zijn.

Formuleomschrijving

Regenerating Dry Oil 3-in-1 voor lichaam, gezicht en haar in de reeks Amazing Oils verdient het te worden gewaardeerd vanwege zijn formule. Waarschijnlijk dankzij de verdwijnende olie (macadamia) verdwijnt dit product bijna direct op het oppervlak van huid of haar. Het absorbeert geweldig en laat geen vettig laagje achter. Het is lichtgewicht en ruikt vrij aangenaam. Vanwege de verstuiver bedekt Eveline Amazing Oils het haar met een aromatische mist.

Methode van gebruik

Dry Oil 3-in-1 Eveline is meer een mist dan een serum voor het haar met oliën. Het product heeft oliën in de samenstelling, maar het flesje dat uitgerust is met een verstuiver maakt het gebruik vergelijkbaar met een mist. Spray het gewoon op het haar vanaf een afstandje en wrijf het zachtjes in. Regenerating olie Eveline Amazing Oils kan worden gebruikt op de gehele lengte van het haar of alleen op de haarpuntjes om ze te beschermen. it is een geweldig voordeel van deze cosmetica.

Aanvullende informatie

Prijs – zeer laag. Wanner je Amazing Oils 3-in-1 koopt is het de moeite waard, zelfs wanneer je de kleine foutjes in de samenstelling in gedachten houdt. De methode van applicatie en perfect absorberende formule is het geld waard. Verpakking – handig. Regenerating Dry Oil Amazing Oils heeft een plastic flesje dat perfect in de hand past. De verstuiver maakt het aanbrengen gemakkelijker, maar de dop kan gemakkelijk kwijt raken.

Voordelen:

  • multifunctioneel: gezicht, lichaam, haar
  • vitamine E in de samenstelling
  • zeer lage prijs
  • twee oliën met effectieve eigenschappen
  • lichtgewicht formule
  • handige verstuiver

Nadelen:

  • gemiddelde verpakking
  • siliconen in de samenstelling
  • een kleine verscheidenheid van oliën