Menu

2# L’Oreal – Magical Power of Essential Oils, Beautifying Elixir

Magical Power of Essential Oils, Beautifying ElixirEr is een probleem met geverfd haar. Het is ongelooflijk moeilijk om een product te vinden dat de verzwakte conditie versterkt en tegelijkertijd een langdurige kleur biedt, hydrateert en zorgt voor een gezonde glans. Dit is precies wat je kunt verwachten na het gebruik van Beautifying Elixir L’Oreal Magical Power of Essential Oils. Het product zorgt voor het haar en beschermt het. Het is ontwikkeld voor geverfd haar, dus er wordt verwacht dat het voorkomt dat de kleur vervaagt terwijl het tegelijk het haar versterkt na de kleurbehandeling.

Inhoud: 100 ml/3.4 oz

L’Oreal Magical Power of Essential Oils Beautifying Elixir – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

Beautifying Elixir van L’Oreal is een product met eigenschappen op basis van 6 bloemachtige oliën met een positieve invloed op het haar. Verzorging en kleurbescherming is mogelijk dankzij Chamomilla Recutita Extract, Nelumbium Speciosum Extract, Gardenia Tahtensis Bloem Extract, Rosa Canina Bloem Extract and Linum Usitatissimum Bloem Extract. Dus, het lijkt erop dat er vijf actieve stoffen zijn en niet allen zijn oliën. Het is waar dat plantaardige extracten even zo goede eigenschappen hebben, maar desondanks is het niet hetzelfde. Kamille-extract elimineert vrije radicalen; Lotusbloesemextract biedt regeneratie; Tahitiaans Gardenia-extract (monoi) beschermt, versterkt en maakt het haar elastisch; Wilderoosextract heeft antioxidanteneigenschappen; Vlasextract voorkomt haaruitval en vroegtijdige veroudering van het haar. Beautifying Elixir Magical Power of Essential Oils is ook verrijkt met een uv-filter.

Helaas bestaat de cosmetica uit siliconen, conserveermiddelen en alcohol, waarvan we weten dat deze het haar beschadigen.

Formuleomschrijving

Haarolie L’Oreal Magical Power of Essential Oils voor geverfd haar is een cosmetica met een fraaie gouden kleur. Het heeft een typisch olie-achtige formule, dus het aanbrengen zou geen grotere problemen moeten veroorzaken. Echter, een dergelijke consistentie maakt de olie vrij zwaar. Afhankelijk van de haarconditie en de hoeveelheid die wordt gebruikt van het product, kan L’Oreal Beautifying Elixir jouw lokken bezwaren. Voor een gemakkelijkere applicatie is het product uitgerust met een pomp, wat de doeltreffendheid aanzienlijk verhoogt. Een geweldig voordeel van de olie van L’Oreal in deze reeks is de mooie en exotische geur.

Methode van gebruik

De werking van L’Oreal Magical Power of Essential Oils is vergelijkbaar met andere olieproducten, dus het gebruik is niet anders. Beautifying Elixir kan worden aangebracht op drie manieren: op droog haar voor het haar wassen (geniet de voorkeur), op vochtig haar na het haar wassen of op droog haar na het haar wassen om de styling te vergemakkelijken en de haarstijl te behouden. Echter, we moeten toegeven dat de consistentie van het product hier een obstakel kan zijn.

Aanvullende informatie

Prijs – gemiddeld. Je kunt in dezelfde prijscategorie veel betere producten kopen. Echter, het is niet zo gek duur en het is het waard om zo veel te betalen voor een cosmetica die rijk is aan natuurlijke extracten in de samenstelling. Verpakking – solide en handig. L’Oreal Magical Power of Essential Oils Beautifying Elixir bevat 100ml/3.4 oz, wat een voordeel is in vergelijking met veel kleinere producten. Het plastic flesje is solide, elegant en zeer gemakkelijk in gebruik.

Voordelen:

  • speciaal toegewijd aan geverfd haar
  • vijf plantaardige extracten in de samenstelling
  • zeer aangename geur
  • handige verpakking en applicator
  • grote inhoud
  • uv-filter in de samenstelling

Nadelen:

  • kan bezwaring veroorzaken
  • te dikke formule