Menu

8# ISANA Professional – Oil Care Haarol

isana-professional-haarol-oil-careHet is moeilijk om een effectieve haarolie te vinden die tegelijkertijd een betaalbare prijs heeft. Isana Oil Care Haarol kost niet te veel, maar het kan je voorzien van intense haarverzorging, gladheid en een algehele verbetering van droog, broos en beschadigd haar. Het is aanbevolen voor bescherming en verzorging van haarpuntjes die worden blootgesteld aan schade. Het effect van de eigenschappen moet gezond, sterk en glanzend haar zijn.

Isana olie moet ook beschermen tegen bijv. uv-straling.

Inhoud: 100 ml/3.4 oz

Isana Professional Haarol – wat moet je weten over dit product?

Samenstellingsanalyse

Isana Haarol Oil Care is een product voor beschadigd haar, dus het moet vooral regenererende natuurlijke oliën bevatten. Wanneer je een serum koopt dat wordt gepromoot als getest door kappers, verwacht je meer. De realiteit is dat er slechts twee oliën in de samenstelling zitten: Argania Spinosa Pitolie en Helianthus Annuus Zaadolie. De eerste is arganolie, wat eigenlijk regenererende en verjongende eigenschappen aangeeft. De tweede olie is zonnebloemzaadolie met voedende en beschermende eigenschappen. Echter, wat maakt het uit wanneer er meer siliconen dan oliën in de samenstelling zitten. Je moet weten dat Isana Oil Care Haarol is gebaseerd op alcohol, en dat kant droogheid veroorzaken.

Formuleomschrijving

De olie heeft een oranje kleur en een gemiddelde dikte. Het is waar dat de pomp het gemakkelijk maakt om Isana Haarol te verdelen, maar het verandert het feit dat dit product het haar kan bezwaren, zelfs in kleine hoeveelheden, niet. Zulke alcohol wordt beïnvloed door twee zaken – de dikte (of hoe vettig het product is) en de mogelijk verstoppende stoffen. Een groot voordeel van deze cosmetica is de geur, welke echter niet lang op het haar achterblijft.

Methode van gebruik

De applicatie van Isana Oil Care is geen verrassing. Het kan worden gebruikt op drie verschillende manieren: voor het haar wassen, zodat het de binnenste structuur kan penetreren en een complexe werking kan bieden; op gewassen en nog vochtig haar om het te beschermen, glad te maken en de styling te vergemakkelijken; of op droog haar als product voor styling. Alhoewel, onthoud dat het product vettig genoeg is om gemakkelijk te veel van te nemen. Sterke rnog, als je vettig haar wilt voorkomen door Isana Haarol Oil Care, moet je het gebruiken voor het haarwassen.

Aanvullende informatie

Prijs – een van de laagste. Desondanks is deze investering relatief de moeite waard, door het feit dat de samenstelling vol siliconen zit. Verpakking – handig. Isana Haarol Oil Care bevat 100 ml/3.4 oz inhoud. Het plastic flesje is niet van de hoogste kwaliteit, maar het past goed in de hand.

Voordelen:

  • lage prijs
  • handige verpakking
  • twee essentiële oliën in de samenstelling
  • gemakkelijke pompapplicator
  • lekkere geur

Nadelen:

  • siliconen en alcohol in de samenstelling
  • dikke consistentie
  • zware en vettige formule